در این مقاله به طور کامل با لبخند لثه ای، علل و نحوه درمان یا اصلاح آن آشنا خواهید شد. با بهترین متخصص ترمیمی و زیبایی همراه باشید.
لبخند لثه ای چیست؟
معمولا زمانی که یک شخص میخندد در حالت طبیعی تنها دندانهایش در طرح لبخند نمایان است. و اصولا یا بافت لثه در لبخند دیده نمیشود یا بسیار جزئی دیده میشود. اگر حین لبخند، بخش زیادی از نمای لبخند “لثه” باشد، اصطلاحا میگویند که شخص دارای لبخند لثه ای است. اصلاح این وضعیت یکی از اقداماتی است که در اصلاح طرح لبخند صورت میگیرد.
در یک لبخند لثهای چه مواردی غیرطبیعی است؟
البته تعریف دقیقی برای لبخند لثه ای وجود ندارد و همه چیز به نگاه ما نسبت به این وضعیت بستگی دارد. ممکن است در فرهنگهای مختلف این لبخند هیچ مشکلی نداشته باشد و هیچ تعریف خاصی برای آن در آن فرهنگ وجود نداشته باشد. اما طبق چیزی که متخصصان درباره این لبخند میگویند، دست کم 3 ویژگی زیر در چنین لبخندی دارای مشکل است:
- طول و شکل دندانها
- نحوه حرکت لبها هنگام لبخند زدن
- زاویه فک در مقایسه با بقیه صورت
علل ایجاد لبخند لثه ای چیست؟
این مشکل میتواند علل مختلفی داشته باشد. برخی مشکلات در بافت لثه، دندان، فک و لب میتواند در شکلگیری لبخند لثه ای تاثیر مستقیم داشته باشند. و در برخی افراد عوامل دیگری نظیر دارو درمانی میتواند این مشکل را ایجاد کند. در ادامه با مهمترین علل ایجاد این لبخند آشنا خواهید شد.
- مشکلات بافت لثه
- مشکلات دندانها
- مشکلات مربوط به لبها
- مشکلات چانه و استخوان فک
دارو درمانی
برخی از داروها میتوانند باعث رشد بیش از حد لثه در اطراف دندانهای شما شوند. این وضعیت به عنوان هایپرپلازی لثه شناخته میشود. برخی از داروهایی که از تشنج جلوگیری میکنند، سیستم ایمنی بدن شما را سرکوب میکنند و یا فشار خون بالا را درمان میکنند میتوانند باعث رشد بیش از حد لثهها شوند. دیلانتین، سیکلوسپورین و انواع مسدود کنندههای کانال کلسیم از این دست داروها هستند. درمان بیماری زمینهای و مدیریت مصرف دارو میتواند به حل این معضل کمک کند. رشد بیش از حد بافت لثه میتواند منجر به بیماری پریودنتال شود.
روکش های تمام سرامیک
جراحی زیبایی لثه
روش اطلاح این طرح لبخند چیست؟
- جرم گیری و روت پلنینگ
- اصطلاح لبخند لثه ای با لیزر
- جراحی دهان
- جراحی تغییر موقعیت لب
- جراحی ارتوگناتیک
- بوتاکس
- هیالورونیک اسید
:: موضوعات مرتبط:
سلامتی ,
,
:: بازدید از این مطلب : 320
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0