پیرسینگ روشی است که در آن بخشی از داخل دهان یا اطراف آن برای رد کردن یا وارد کردن یک میله کوچک فلزی سوراخ میشود. اینکار مشابه سوراخ کردن گوش است با این تفاوت که در بخش های مختلف بدن مخصوصا صورت انجام داده میشود.
انواع رایج پیرسینگ عبارتند از:
- سوراخ کردن زبان
- سوراخ کردن لب
- سوراخ های گونه
- سوراخ کردن عضلات
تاثیر پیرسینگ دهان بر دندان ها چیست؟
- بروز انواع عفونت ها
- تحلیل رفتن مینای دندان
- وارد شدن آسیب به لثه
- وارد شدن آسیب عصبی به دندان
- از دست دادن حس چشایی
- از بین رفتن دندان
- افزایش طول درمان ارتودنسی
- عفونتهای ناشی از سوراخ شدن دهان
- ارتباط پیرسنیگ دهان با بیماری لثه (جراحی زیبایی لثه)
- پیرسینگ به مینای دندان آسیب میزند
برخورد فلز بکار رفته در پیرسینگ به دندان ها میتواند باعث تحلیل مینای دندان شود. مینای دندان سطحی و محکم ترین لایه دندان است که از دندان های شما محافظت میکند. زمانی که پیرسینگ بیش از حد با مینای دندان در تماس باشد میتواند باعث وارد شدن آسیب به آن و یا تحلیل رفتنش شود. تحلیل مینای دندان میتواند باعث درد و حساسیت آن شود.
مسائل و مشکلات مربوط به ویزیت و معاینات دهان و دندان
اغلب درمان های دندانپزشکی یا بهتر بگوییم اغلب پروسه های دندانپزشکی نیازمند تصویربرداری با کمک اشعه ایکس هستند. اشعه ایکس به دندانپزشک و بهترین متخصص ترمیمی و زیبایی این امکان را میدهد که وضعیت فعلی دهان و دندان بیماران را بررسی کرده و مشخص کنند برای برطرف کردن مشکلات احتمالی دندان چه کاری انجام دهند.
مشکلات پیرسینگ دهان در طولانی مدت
بعد از اینکه درمان ارتودنسی به پایان میرسد معمولا به جهت صاف ماندن دندان ها ما باید از نگهدارنده ارتودنسی یا ریتینر ها استفاده کنیم. اگر بعد از ارتودنسی پیرسینگ دهان انجام دهیم دندان هایی که صاف شده اند کم کم کج میشوند. به هیچ عنوان نباید بعد از ارتودنسی اینکار را انجام داد. زیرا هم مانع از استفاده از نگهدارنده ها میشود و هم اینکه روند کج شدن دندان ها را تسریع میبخشد.
:: موضوعات مرتبط:
سلامتی ,
,
:: بازدید از این مطلب : 367
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0