انواع پنالتیهای گوگل
- لول کلمه کلیدی
- لول URL یا دایرکتوری
- لول Hostname (زیر دامنه)
- Domain-wide
- Delisting
نقش الگوریتمها در ایجاد پنالتیهای گوگل
- الگوریتم پاندا : این الگوریتم به طور خیلی دقیقی روی محتوای سایت متمرکز است. یعنی اگر محتوای شما بیکیفیت باشد، سایت شما به سرعت جریمه میشود. گوگل خیلی روی زمان کاربران خود حساس است و دوست ندارد محتوای بیارزش را به آنها نمایش دهد. پس به همین دلیل این الگوریتم را فعال کرده است تا از انتشار محتواهای بیکیفیت جلوگیری کند. برای این بخش پنالتیهای گوگل در لولهای مختلفی طراحی شده است. الگوریتم پاندا یکی از اصلیترین الگوریتمهای گوگل است که روی رتبه شما در صفحه سرچ گوگل تاثیر دارد.
بیشتر بخوانید: الگوریتم پاندا چیست؟
- الگوریتم پنگوئن: برای رتبهبندی گوگل، بعد از محتوا بک لینکها هستند که خیلی موثر هستند. این الگوریتم روی کیفیت بکلینکها توجه دارد و اسپمها را شناسایی و جریمه میکند. هدف اصلی الگوریتم پنگوئن، هم نظارت بر لینکسازی سایتها و جلوگیری از به کارگیری تکنیکهای کلاه سیاه در این حوزه است. پس مراقب Google penalty برای لینکسازی باشید. چون سختگیرانه و سنگین خواهند بود.
- الگوریتم دزدان دریایی: الگوریتم دزدان دریایی برای بالا بردن امنیت محتواهای وبسایت شما به وجود آمده است. یعنی اگر کسی محتوای شما را بدون ذکر منبع و اجازه از شما در سایت دیگری منتشر کند، گوگل صفحهی آن فرد را جریمه میکند و کپی رایت را روی وبسایت قانونشکن اعمال میکند.
پیشنهاد مطالعه: سئو کلاه سفید چیست؟
چطور پنالتی گوگل را برطرف کنیم؟
رفع جریمههای گوگل همیشه هم امکانپذیر یا آسان نیست. بستگی دارد که چه نوع گوگل پنالتی دریافت کرده باشید: دستی یا الگوریتمی. ما هر دو مورد را بررسی میکنیم.
- دستی: پنالتی دستی را یکی از کارمندان Google صادر میکنند. زمانی چنین پنالتی شامل وضعیت وبسایت شما میشود که کارمندان گوگل ببینند شما کاری خلاف قوانین خدمات گوگل انجام دادهاید. مثلا اگر محتوای ویروسی داشته باشید، محتوا یا لینکی را پنهان کرده باشید یا سابقه خرید لینک برای شما ثبت شود، جریمه دستی دریافت میکنید. وقتی جریمه دستی اعمال میشود، میتوانید برای گوگل درخواست تجدید نظر ارسال کنید تا وبسایت شما مجددا در لیست رتبهبندی قرار گیرد. با این کار مجددا در بین نتایج سرچ کاربران قابل نمایش خواهد بود.
- الگوریتمی: پنالتی الگوریتمی به صورت خودکار و بدون دخالت مستقیم کارمندان گوگل اتفاق میافتد. بیشتر این پنالتیها زمانی رخ میدهند یکی از الگوریتمهای طراحی شدهی گوگل تغییر کند و سئو شما دچار نقص شود. به این ترتیب گوگل نمیداند که چطور شما را در رتبهبندی نتایج سرچ قرار دهد. پنالتیهای الگوریتمی مثل پاندا، پنگوئن و مرغ مگسخوار ممکن است روی محتواهای تکراری یا صفحاتی که کمبود لینک دریافتی دارند تاثیر بگذارند. اگر وبسایت شما در چنین شرایطی جریمه شود، از لیست سرچها حذف نخواهد شد و فقط جایگاه آن نزول پیدا میکند.
:: بازدید از این مطلب : 333
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1