داستان های کاهش وزن بعد از جراحی لاغری
نوشته شده توسط : نت ویر

کاهش وزن کار آسانی نیست و در اغلب موارد با تلاش فراوان و در نهایت شکست فرد مواجه می شود. اما اخیرا مردم متوجه این شده اند که به منظور کاهش وزن لازم است به جای رژیم های موقتی تغییرات دائمی در رویه زندگی خود ایجاد کنند. اکثر این افراد پس از جراحی لاغری با خود عهد بسته اند که رژیم غذایی و فعالیت های ورزشی خود را هرگز رها نکنند.

۱. جراحی لاغری لیزا، در میانسالگی

لیزا فارمر شخصی که یک سال پیش در سن ۴۳ سالگی، دویدن و حتی چندین دقیقه راه رفتن نیز برایش غیر ممکن شده بود، توانست به کمک  جدیدترین روش جراحی لاغری ، بیشتر وزن اضافی خود را کم کند. وزن او به ۱۳۰ کیلوگرم رسیده بود و با فشار خون بالا، التهاب تاندون کف پا و درد شدید پا که ناشی از این اضافه وزن بود، دست و پنجه نرم می کرد. لیزا می گوید: (( من دغدغه زیادی داشتم، شیفت شب کار می کردم و باید به خانواده و فرزندانم رسیدگی می کردم و زمان کافی برای رسیدگی به خودم نداشتم. همین امر در نهایت کار دستم داد.))

لیزا کم کم داشت راجع به سلامتی اش نگران می شد. او می گوید:

(( نمی خواستم چاقی مفرط مسبب مرگم باشد. چاقی بیماری جدی است و من نمی خواستم این حقیقت را قبول کنم. تا وقتی تصمیم گرفتم تغییر بزرگی در زندگی ام ایجاد کنم.))

لیزا رژیم های لاغری زیادی را امتحان کرد ولی وقتی نتیجه دلخواهش را نگرفت، تصمیم به جراحی اسلیو معده گرفت. به گفته لیزا، جراحی لاغری یک مقصد نیست، بله آغاز سفری طولانی است. لیزا پس از جراحی اسلیو معده توانست پس از دو سال، به صورت موفقیت آمیزی حدود ۶۰ کیلوگرم کم کند. حالا او علاوه بر لاغری، از شر فشار خون بالا و التهاب تاندون پاشنه پا نیز خلاص شده است. به گفته او جراحی لاغری یک دو سرعت نیست بلکه یک ماراتون است. در واقع جراحی اسلیو معده یک درمان سریع و فوری نیست بلکه ابزاری در جهت تغییرات رویه زندگی است که شاید آسان نباشد ولی طبیعتا ارزشش را خواهد داشت.

 

۲.  باربارا با تزریق انسولین خداحافظی کرد

باربارا از دوران نوجوانی با اضافه وزن درگیر بود. او مدام لحظه ای را به خاطر می آورد که معلم ورزش مدرسه، وزن او را جلوی تمام همکلاسی هایش اعلام کرده بود. باربارا می گوید: ((برای ۲۰ سال تمام، احساس حقارتم را پس از رفتن روی وزنه سرکوب می کردم.)) باربارا به بیماری دیابت نوع دو مبتلا شد و مجبور بود برای کنترل قند خون، شروع به تزریق انسولین کند.

تصمیم باربارا برای کاهش وزن از سال ۲۰۰۴ شروع شد ولی جراحی بالون معده برای او با عوارضی همراه بود که نتوانست وزن کم کند. پزشک به باربارا پیشنهاد جراحی بای پس معده را داد. به گفته باربارا هیچ چیز لذت بخش تر از رهایی از اجبار تزریق انسولین نیست. باربارا می گوید: (( با اینکه هنوز در حال کاهش وزن هستم ولی دیابتم تقریبا درمان شده دیگر ترسی از رفتن روی وزنه ندارم.)) او اضافه کرد: (( برای اولین بار حس می کنم در مسیر درستی قدم گذاشتم. با مقایسه ی عکس ها قبل و بعد کاهش وزنم دچار غرور و شعف می شوم.))

 





:: بازدید از این مطلب : 1397
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 7 مرداد 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: