نوشته شده توسط : نت ویر

پر کردن دندان یکی از رایج‌ترین انواع درمان‌های شاخه دندانپزشکی است. این کار برای بازگرداندن زیبایی و عملکرد از دست رفته دندان‌های خراب صورت می‌گیرد. پر کردن دندان در واقع زمانی انجام می‌شود که دندان دچار پوسیدگی، شکستگی، خوردگی و آسیب‌های مختلف شده باشد. به طور کلی، اگر دندان‌های پوسیده درمان نشوند باعث از بین رفتن مینای دندان و حتی آسیب به سایر دندان‌های کناری می‌شوند. از این رو، در صورت مشاهده هر گونه پوسیدگی سریعا باید به دندانپزشک مراجعه کرد.

روش‌های پر کردن دندان

استفاده از کامپوزیت برای پر کردن دندان

یکی از روش‌های رایج پر کردن دندان‌های خراب استفاده از مواد کامپوزیتی است. این مواد کاملا به رنگ دندان بوده و هرگز جلوه‌ای مصنوعی به دندان نمی‌دهند. مواد کامپوزیتی طول عمر بالایی نداشته و معمولا بعد 5 سال نیاز به ترمیم مجدد دارند. تنها مزیت این روش مقرون به صرفه بودن آن است. قیمت کامپوزیت دندان بستگی به تعداد مواد به کار برده شده و کیفیت آن دارد. همچنین تعداد دندان‌های پوسیده نیز بر قیمت پر کردن دندان تاثیرگذارند.

استفاده از سرامیک برای پر کردن دندان 

سرامیک‌ها از جنس پرسلن بوده و بسیار با دوام هستند. اما عیب بزرگ این مواد این است که پس از مدتی ناهموار می‌شوند؛ به گونه‌ای که باید ترمیم شوند. رنگ مواد سرامیکی کمی مصنوعی بوده و بسیار براق هستند. از این رو بهتر است برای پرکردن دندان‌های جلویی به کار نروند. هزینه این مواد کمی از مواد کامپوزیتی بیشتر بوده و قیمت دقیق آن پس از معاینه پزشک و میزان پوسیدگی دندان تعیین می‌شود.

بیشتر بخوانید... لمینت دندان

پر کردن دندان با روکش اینله و آنله

یکی از روش‌های پر کردن دندان استفاده از روکش‌های اینله و آنله است. این روش تلفیقی از پر کردن و پروتز دندان است. در واقع زمانی از این روش استفاده می‌شود که امکان تراشیدن بیشتر دندان وجود نداشته باشد. این روش نسبت به پر کردن دندان دوام بیشتری دارد. این روکش‌ها معمولا از جنس طلا و سرامیک هستند که نمونه‌های سرامیک از لحاظ رنگ بیشتر به رنگ دندان نزدیک‌ترند. دندانپزشک قبل از انجام روکش، دندان‌ها را قالب‌گیری کرده و اندازه روکش‌ها را به دست می‌آورد. از این رو، باید یک جلسه را به عنوان مشاوره و آزمایشات مختلف به دندانپزشکی جنت آباد مراجعه کنید.

عوامل موثر بر هزینه پر کردن دندان

  • روش پر کردن دندان
  • پیچیدگی‌های درمانی
  • مواد مورد استفاده

بیشتربخوانید... ونیر کامپوزیت دندان





:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
:: بازدید از این مطلب : 178
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: