نوشته شده توسط : نت ویر

ارتودنسی جدید با کاربرد روش‌ها و ابزارات نوین و پیشرفته در عمل زیبایی دندان همراه است. مدل ارتودنسی و روش‌های ارتودنسی مناسب از طریق ویزیت بیمار و همین طور با نظارت مستقیم یک متخصص ارتودنسی انتخاب و به کار گرفته می‌شود. در نهایت می‌توان گفت انواع ارتودنسی براساس شرایط هر فرد و وابسته به وضعیت دندان‌ها توسط متخصص ارتودنسی تعیین می‌شود.

روش‌های ارتودنسی جدید

  • ارتودنسی نامرئی

پلاک های شفاف یکی از بهترین جایگزین ها برای ارتودنسی ثابتدندان(با استفاده از براکت ها و سیم ارتودنسی) است. بعضی از بیماران هنگامی که برای درمان ارتودنسی مراجعه می کنند بسیار حساس اند که ارتودنسی دندان هایشان واضح و مشخص نیست. بزرگسالان و افرادی که در موقعیت های اجتماعی خاصی قرار دارند معمولا علاقه مند اند تا از ارتودنسی نامرئی استفاده کنند.

-ارتودنسی دیمون

روش ارتودنسی دیمون به عنوان یک درمان منحصر بفرد می تواند در یک دوره کوتاه مدت اثر قابل توجهی در رفع ناهنجاری های فکین و دندان ها دارد. براکت ها در سیستم ارتودنسی دیمون یک مکانیسم لغزشی منحصر به فرد را دارا است که موجب می شود نیرو های متراکم برای حرکت دادن دندان ها در جهت و موقعیت صحیح آن ها وارد آید.

  • ارتودنسی مینی اسکرو

مینی اسکرو نیز درمانی است که به عنوان جدیدترین روش ارتودنسی شناخته می شود. مینی اسکرو یک ابزار پیچی شکل است که با قرار گرفتن در استخوان فک، به بهتر انجام شدن درمان ارتودنسی کمک خواهد کرد. مینی اسکرو باعث می شود که دندان های اطراف را بتوان به راحتی حرکت داده و جابجا کرد تا در موقعیت صحیحشان قرار گیرند.

  • ارتودنسی ثابت

روش ارتودنسی ثابت هم جزو روش‌های ارتودنسی است. در این روش ارتودنسی اعمال نیرو روی دندان‌ها برای جای دهی مناسب آن با یک سیم و چندین براکت فلزی و پلاستیکی ثابت بصورت دائمی در این انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید... ارتودنسی ثابت چیست؟

  • ارتودنسی متحرک

امکان خروج ارتودنسی از دهان پس از اعمال آن روی دندان‌ها عمده دلیل نامگذاری ارتودنسی متحرک است. در این روش ارتودنسی براکت‌ها به دندان نچسبیده و به گونه‌ای طراحی شده‌اند که متناسب با سایز و دهان افراد است.

  • ارتودنسی سرامیکی

این مدل ارتودنسی به دلیل استفاده از ماده سرامیکی برای ساخت براکت‌های به کار رفته در ارتودنسی دندان به این نام معروف شده است. در این روش نیز مانند ارتودنسی نامرئی امکان دیده شدن براکت ارتودنسی برای افراد وجود ندارد.

بیشتربخوانید... ارتودنسی همزمان با عمل بینی





:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
:: بازدید از این مطلب : 187
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 1 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: